Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6319 Publikationen
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 588 |

A. Huxol, A. Riegel, and K. Dekomien, “Development of an Algorithm for Measuring the Quality of High Gloss Surfaces Correlated to Human Perception,” in Production Engineering and Management, Trieste, Italy, 2015, no. 1, pp. 99–110.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5886
A. Häusler, “GIS & mehr – Methoden der Informatik für (ländliche) Räume,” Höxter, 2015.
ELSA
2015 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5895
H. Sachs, “It’s all Prototypes : Vortrag,” in Fassade 2015 an der Technischen Hochschule Ostwestfalen Lippe, Detmold, 27.11.2015, Detmold, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5896
H. Sachs, “Design= Production,” in Real time : extending the reach of computation : eCAADe 2015 : proceedings of the 33rd International Conference on Education and Research in Computer Aided Architectural Design in Europe : 16-18 September 2015, Vienna, Austria, Faculty of Architecture and Regional Planning , Wien, 2015, vol. 2.
ELSA
| Dateien verfügbar
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 597 |

E. Scheideler and A. Ahlemeyer-Stubbe, “Data Mining: A Potential Detector to Find Failure in Complex Components,” in Production engineering and management : proceedings, 5th international conference, October 1 and 2, 2015, Trieste, Italy, Trieste, Italy, 2015, no. 1, pp. 163–174.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 598 |

A. Huxol and F.-J. Villmer, “Hybrid Manufacturing Machines: Combining Additive and Subtractive Manufacturing Technologies,” in Production Engineering and Management, Trieste, Italy, 2015, no. 1, pp. 207–218.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 599 |

L. Li and L. Schulze, “Improving the Productivity of a Man-to-Goods Order Picking System through Optimization of Order Batching,” in Production Engineering and Management, Trieste, Italy, 2015, no. 1, pp. 319–326.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Patent | ELSA-ID: 6156
U. Müller and K. Ollesch, “Verfahren und Vorrichtung zum Reinigen eines Mischers.” 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6208
R. Pliske, U. Müller, and R. Kohlus, “Untersuchungen zur Steigerung der Trocknungsgeschwindigkeit der Gefriertrocknung,” Ingenieur-Technik , vol. 87, no. 7, pp. 1006–1010, 2015.
ELSA
2015 | Monographie | ELSA-ID: 6211
J. Song, Elektronische und optische Verbindungstechnik 2015. Lemgo, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2439
M. Upmann, T. Grünewald, T. Gerhadt, and G. Hildebrandt, “Gewebliche Beschaffenheit von Kochpökelwaren : ALTS-Laborvergleichsuntersuchung zur histologischen Quantifizierung von Strukturzerstörungen,” Fleischwirtschaft, vol. 93, no. 8, pp. 87–91, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2597
M. Upmann and P. Lade, “Knochenpartikel im Verarbeitungsfleisch für die Wurstproduktion,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, pp. 109–112, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2598
R. Lautenschläger, A. Stiebing, and M. Upmann, “Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch,” presented at the Forum Fleischwirtschaft, Osnabrück, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2599
M. Upmann, “Workshop Lebensmittelhistologie: Hackfleisch - Zerkleinerung,” presented at the 56. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2600
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 2,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, pp. 84–86, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2601
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 10, pp. 60–63, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2602
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 4,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 11, pp. 51–53, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2603
G. Schulze and M. Upmann, “Herkunftskennzeichnung von Fleisch,” Food & Recht Praxis, no. 4, pp. 9–11, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2604
M. Upmann, M. Hölscher, R. Lautenschläger, J. Zapp, and A. Stiebing, “Verzicht auf die Kastration durch Ebermast oder Immunokastration. Herausforderungen aus Sicht der Produktqualität,” presented at the Fachtagung Alternativen zur betäubungslosen Ferkelkastration, Herrsching, 2015.
ELSA