Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6299 Publikationen
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2001
A. Dicks, C. Wissel, M. Bator, and V. Lohweg, “Bildverarbeitung im industriellen Umfeld von Abfüllanlagen,” in Kommunikation und Bildverarbeitung in der Automation - Ausgewählte Beiträge der Jahreskolloquien KommA und BVAu 2018, Lemgo, 2019, pp. 331–345. doi: 10.1007/978-3-662-59895-5_24.
ELSA
| DOI
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2002
V. Lohweg, “Künstliche Intelligenz – Wie verändert sich durch Anwendungen der Künstlichen Intelligenz unser Leben und unsere Arbeit?,” in Impulsvortrag, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2003
C.-A. Holst, K. Röckemann, A. Steinmetz, and V. Lohweg, “Lamb Wave-based Quality Inspection of Repaired Carbon Fibre Reinforced Polymers for On-Site Aircraft Maintenance,” in 24nd IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA2019), 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2172
P. Meier and V. Lohweg, “Content Representation for Neural Style Transfer Algorithms based on Structural Similarity (Best Paper Award),” in 29. Workshop Computational Intelligence VDI/VDE-Gesellschaft Mess- und Automatisierungstechnik (GMA) KIT Scientific Publishing, 2019.
ELSA
2019 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2175
S. Niemann, Kommunikation durch reduzierte Bildmittel. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2019.
ELSA
| Dateien verfügbar
2019 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2179 |

K. Wermes, Musique Grotesque. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2019.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2183 |

H. Yuan and J. Song, “An Improved Calculation Model for the Prediction of the Wear of Coated Electrical Contacts,” Technologies, vol. 7, no. 4, 2019.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2264 |

I. Waichman and K. von Blanckenburg, “Is there no ‘I’ in ‘Team’? Interindividual-intergroup discontinuity effect in a Cournot competition experiment,” Journal of Economic Psychology, vol. 77, no. 3, 2019.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 |

T. Hernández Rodriguez et al., “Predicting industrial‐scale cell culture seed trains–A Bayesian framework for model fitting and parameter estimation, dealing with uncertainty in measurements and model parameters, applied to a nonlinear kinetic cell culture model, using an MCMC method,” Biotechnology and Bioengineering, vol. 116, no. 11, pp. 2944–2959, 2019.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
B. Beneke, T. Fechner, and M. Upmann, “Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 264–273.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
M. Upmann and B. Beneke, “Zusammengefügte Produkte und Formfleisch,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and N. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 216–218.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
B. Beneke and M. Upmann, “Kochpökelerzeugnisse,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 213–216.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
B. Beneke, M. Langen, B. Schering, and M. Upmann, “Meat in meat-Technologie,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 218–221.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
M. Upmann, “Verdickungs- und Geliermittel,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 150–157.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
T. Grünewald and M. Upmann, “Pflanzliche Fasern,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 179–185.
ELSA
2019 | Konferenzband | ELSA-ID: 2655
D. Noosten, Ed., Bewertung von Immobilien: 23. Symposium für Immobilienbewertung, Detmold : Tagungsband. Detmold: Noosten Verlag, 2019, p. 52.
ELSA
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2656
M. Upmann and A. Röser, “Gewürze und Kräuter,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 158–179.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
T. Fechner, M. Upmann, and A. Kneissler, “Knochengewebe,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 118–124.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
B. Beneke, A. Kneissler, and M. Upmann, “Niere,” in Lebensmittelhistologie, D. Horn and M. Langen, Eds. Hamburg: Behr´s, 2019, pp. 92–97.
ELSA