Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

6299 Publikationen


2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5092
The Journey towards Digital Work Empowerment - Conceptualizing IS-Induced Change on the Shop Floor
F. Nolte, N. Guhr, A. Richter, in: Proceedings of the 41st International Conference on Information Systems (ICIS), India, 2020, p. 2438.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5094
Dialogue-Driven Digital Study Assistants for Higher Education - A Morphological Analysis
C.M. König, C. Karrenbauer, N. Guhr, M.H. Breitner, in: ICERI2020 Proceedings, 2020.
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5095
Ein Anreizsystem zur erfolgreichen Implementierung eines digitalen Studienassistenten
N. Guhr, C.M. König, M.H. Breitner, in: N. Gronau, M. Heine, H. Krasnova, K. Pousttchi (Eds.), Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI), Potsdam, 2020, pp. 33–48.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5096
Anforderungsanalyse und kritische Erfolgsfaktoren für einen digitalen Studienassistenten
C.M. König, N. Guhr, J. Svetachova, M.H. Breitner, in: N. Gronau, M. Heine, H. Krasnova, K. Pousttchi (Eds.), Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI), Potsdam, 2020, pp. 402–417.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5102 ELSA | DOI
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5111 | OA
Development Plan Strategies of Old Aleppo City and Sustainable Development Goals: Between Theory and Practice
C. Kousa, U. Pottgiesser, in: U. Pottgiesser, S. Fatoric, E. de Maaker, A. Pereira Roders (Eds.), LDE Heritage Conference on Heritage and the Sustainable Development Goals, TU Delft Open, Netherlands, 2020, pp. 439–447.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5182
Branded Employee Behaviour as a Double-Edged Sword: How Perceptions of Service Employees Impact Job Seekers' Application Intentions
N.V. Wünderlich, A. Iseke, H. Becker-Özcamlica, Journal of Service Management Research (2020) 205–215.
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5208
Marketing Weiterdenken mit der Service Profit Chain
J. Hogreve, A. Iseke, K. Derfuß, in: M. Bruhn, C. Burmann, M. Kirchgeorg (Eds.), Marketing Weiterdenken, Springer, Wiesbaden, 2020, pp. 183–194.
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5211
Betriebsorganisation
M. Schneider, C.M. Wilke, A. Iseke, in: G.W. Maier, E. Engels, E. Steffen (Eds.), Handbuch Gestaltung Digitaler Und Vernetzter Arbeitswelten, Springer, Berlin, Heidelberg, 2020, pp. 1–20.
ELSA | DOI
 
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296 ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 | OA
urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung
O. Hall, J.J. Dorf, M. Cardinali, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , eds., urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, BrewingScience 73 (2020) 85–94.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Flüssiges Obst (2020) 200–203.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Fruit Processing (2020) 222–225.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Journal of Food Science 85 (2020) 2020–2031.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426 ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427 ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung