Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6299 Publikationen
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5092
Nolte F, Guhr N, Richter A. The Journey towards Digital Work Empowerment - Conceptualizing IS-Induced Change on the Shop Floor. In: Proceedings of the 41st International Conference on Information Systems (ICIS). India; 2020:2438.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5094
König CM, Karrenbauer C, Guhr N, Breitner MH. Dialogue-Driven Digital Study Assistants for Higher Education - A Morphological Analysis. In: ICERI2020 Proceedings. ; 2020. doi:10.21125/iceri.2020.0681
ELSA
| DOI
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5095
Guhr N, König CM, Breitner MH. Ein Anreizsystem zur erfolgreichen Implementierung eines digitalen Studienassistenten. In: Gronau N, Heine M, Krasnova H, Pousttchi K., eds. Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI). Potsdam; 2020:33-48.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5096
König CM, Guhr N, Svetachova J, Breitner MH. Anforderungsanalyse und kritische Erfolgsfaktoren für einen digitalen Studienassistenten. In: Gronau N, Heine M, Krasnova H, Pousttchi K, eds. Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI). Potsdam; 2020:402-417.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5102
Pottgiesser U, Jaschke F, Melenhorst M. 100 Years Bauhaus. What Interest Do We Take In Modern Movement Today? : Selected Papers from 16th Docomomo Germany 3rd RMB Conference 1st March 2019, Berlin. In: DOCOMOMO; 2020. doi:10.25644/n4qq-q019
ELSA
| DOI
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5111 |

Kousa C, Pottgiesser U. Development Plan Strategies of Old Aleppo City and Sustainable Development Goals: Between Theory and Practice. In: Pottgiesser U, Fatoric S, de Maaker E, Pereira Roders A, eds. LDE Heritage Conference on Heritage and the Sustainable Development Goals. Netherlands: TU Delft Open; 2020:439-447.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5182
Wünderlich NV, Iseke A, Becker-Özcamlica H. Branded Employee Behaviour as a Double-Edged Sword: How Perceptions of Service Employees Impact Job Seekers’ Application Intentions. Journal of Service Management Research. 2020:205-215. doi:10.15358/2511-8676-2020-4-205
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5208
Hogreve J, Iseke A, Derfuß K. Marketing Weiterdenken mit der Service Profit Chain. In: Bruhn M, Burmann C, Kirchgeorg M, eds. Marketing Weiterdenken. Wiesbaden: Springer; 2020:183-194. doi:10.1007/978-3-658-31563-4_10
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5211
Schneider M, Wilke CM, Iseke A. Betriebsorganisation. In: Maier GW, Engels E, Steffen E, eds. Handbuch Gestaltung Digitaler Und Vernetzter Arbeitswelten. Berlin, Heidelberg: Springer; 2020:1-20. doi:10.1007/978-3-662-52979-9_13
ELSA
| DOI
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic A, Pottgiesser U. Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser U, Ayon A. Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. In: ; 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |

Hall O, Dorf JJ, Cardinali M, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , eds. urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung.; 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch L, Methner FJ, Schneider J. Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience. 2020;73(7/8):85-94. doi:https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing P, Conradi F, Trilling-Haasler M, Neubauer P, Schneider J. Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal . 2020;164. doi:10.1016/j.bej.2020.107765
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst. 2020;(6):200-203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021. ; 2020:97-108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing. 2020;(7):222-225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt I, Zimmer M, Neubauer P, Schneider J. Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science. 2020;85(7):2020-2031. doi:10.1111/1750-3841.15307
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer M, Schneider J. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In: ; 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing P, Conradi C, Beckhoff StB. Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In: ; 2020.
ELSA