Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
292 Publikationen
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic A, Pottgiesser U. Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability. In.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser U, Ayon A. Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. In 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |

Hall O, Dorf JJ, Cardinali M, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , editors. urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung. Mehr als Provinz - Besondere Stadtentwicklung in Klein- und Mittelstädten. 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch L, Methner FJ, Schneider J. Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience. 2020;73(7/8):85–94.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing P, Conradi F, Trilling-Haasler M, Neubauer P, Schneider J. Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal . 2020;164.
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst. 2020;(6):200–3.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021. 2020. p. 97–108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing. 2020;(7):222–5.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt I, Zimmer M, Neubauer P, Schneider J. Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science. 2020;85(7):2020–31.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer M, Schneider J. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing P, Conradi C, Beckhoff StB. Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider J, Beckhoff-Bumke S, Ali W. Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de. 2020;
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing P, Conradi F, Trilling-Haasler M, Schuster R, Gossen A, Schneider J. Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt. 2020;(15–16):413–6.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |

Schmohl T, Iseke A. Research-Based Learning in Digital Teams. The Future of Education. Bologna: Libreriauniversitaria.it; 2020. (The Future of Education; vol. 10).
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10000 |

Geyler S, Felmeden J. Innovative Regenwasserbewirtschaftung - Beitrag zur Integration in das komplexe System Stadt. fbr-wasserspiegel. 2020;(3):3–6.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Monographie | ELSA-ID: 10001
Felmeden J, Michel B. Leitbild Integriertes Wasserressourcen-Management IWRM Rhein-Main. Rationelle Wassernutzung. Kassel ;
ELSA
2020 | Sammelwerk | ELSA-ID: 10002 |

Siebke C, Simonides S, Schmidt L, Felmeden J, editors. Optionen kommunaler Sektorenkopplungen. Band I - Überblick. Handlungsoptionen zur nachhaltigen Transformation sowie sektorenübergreifenden Vernetzung und Optimierung von Infrastruktursystemen in urbanen Räumen. Handreichung für Kommunen und kommunale Betriebe. Cottbus, Kassel; 2020. 76 p.
ELSA
| Download (ext.)