Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
292 Publikationen
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic, Anica/Pottgiesser, Uta: Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability, in: .
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser, Uta/Ayon, Angel (2020): Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades, in: .
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |

Hall, Oliver et. al. (Hgg.) (2020): urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda/Methner, F.J./Schneider, Jan: Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, in: BrewingScience 73 (2020), H. 7/8, S. 85–94.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren, in: Flüssiges Obst (2020), H. 6, S. 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken, in: o. Hg.: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, o. O. 2020, S. 97–108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, J.: Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars, in: Fruit Processing (2020), H. 7, S. 222–225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke u. a.: Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer, in: Journal of Food Science 85 (2020), H. 7, S. 2020–2031.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel/Schneider, Jan: Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: o. Hg.: o. O. 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick/Conradi, C./Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: o. Hg.: o. O. 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan/Beckhoff-Bumke, S./Ali, W.: Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, in: elektroniknet.de (2020).
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick u. a.: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (2020), H. 15–16, S. 413–416.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |

Schmohl, Tobias/Iseke, Anja (2020): Research-Based Learning in Digital Teams (=The Future of Education 10), Bologna.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10000 |

Geyler, Stefan/Felmeden, Jörg: Innovative Regenwasserbewirtschaftung - Beitrag zur Integration in das komplexe System Stadt, in: fbr-wasserspiegel (2020), H. 3, S. 3–6.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Monographie | ELSA-ID: 10001
Felmeden, Jörg/Michel, Bernhard: Leitbild Integriertes Wasserressourcen-Management IWRM Rhein-Main. Rationelle Wassernutzung, Kassel o. J.
ELSA
2020 | Sammelwerk | ELSA-ID: 10002 |

Siebke, Cornelia u. a.: Optionen kommunaler Sektorenkopplungen. Band I - Überblick. Handlungsoptionen zur nachhaltigen Transformation sowie sektorenübergreifenden Vernetzung und Optimierung von Infrastruktursystemen in urbanen Räumen. Handreichung für Kommunen und kommunale Betriebe, Cottbus, Kassel 2020.
ELSA
| Download (ext.)