Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
292 Publikationen
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5182
Wünderlich, Nancy V. ; Iseke, Anja ; Becker-Özcamlica, Hürrem: Branded Employee Behaviour as a Double-Edged Sword: How Perceptions of Service Employees Impact Job Seekers’ Application Intentions. In: Journal of Service Management Research (2020), S. 205–215
ELSA
| DOI
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic, Anica ; Pottgiesser, Uta: Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability. In:
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser, Uta ; Ayon, Angel: Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. In: , 2020
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |

Hall, O. ; Dorf, J. J. ; Cardinali, M. ; Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (Hrsg.): urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, 2020
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda ; Methner, F.-J. ; Schneider, Jan: Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. In: BrewingScience Bd. 73. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2020), Nr. 7/8, S. 85–94
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Trilling-Haasler, Marc ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content. In: Biochemical Engineering Journal Bd. 164 (2020)
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta ; Stake, Kirsten ; Schneider, J.: Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. In: Flüssiges Obst (2020), Nr. 6, S. 200–203
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta ; Stake, Kirsten ; Schneider, J.: Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, S. 97–108
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta ; Stake, Kirsten ; Schneider, J.: Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. In: Fruit Processing (2020), Nr. 7, S. 222–225
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke ; Zimmer, Manuel ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. In: Journal of Food Science Bd. 85 (2020), Nr. 7, S. 2020–2031
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel ; Schneider, Jan: Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In: , 2020
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick ; Conradi, C. ; Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In: , 2020
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan ; Beckhoff-Bumke, S. ; Ali, W.: Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. In: elektroniknet.de (2020)
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Trilling-Haasler, Marc ; Schuster, Rudolf ; Gossen, Arthur ; Schneider, Jan: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. In: Brauwelt, Carl Hanser Verlag (2020), Nr. 15–16, S. 413–416
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |

Schmohl, Tobias ; Iseke, Anja: Research-Based Learning in Digital Teams, The Future of Education. Bd. 10. Bologna : Libreriauniversitaria.it, 2020
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10000 |

Geyler, Stefan ; Felmeden, Jörg: Innovative Regenwasserbewirtschaftung - Beitrag zur Integration in das komplexe System Stadt. In: fbr-wasserspiegel. Darmstadt, fbr Dialog GmbH (2020), Nr. 3, S. 3–6
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Monographie | ELSA-ID: 10001
Felmeden, Jörg ; Michel, Bernhard: Leitbild Integriertes Wasserressourcen-Management IWRM Rhein-Main. Rationelle Wassernutzung. Kassel
ELSA
2020 | Sammelwerk | ELSA-ID: 10002 |

Siebke, C. ; Simonides, S. ; Schmidt, L. ; Felmeden, J. (Hrsg.): Optionen kommunaler Sektorenkopplungen. Band I - Überblick. Handlungsoptionen zur nachhaltigen Transformation sowie sektorenübergreifenden Vernetzung und Optimierung von Infrastruktursystemen in urbanen Räumen. Handreichung für Kommunen und kommunale Betriebe. Cottbus, Kassel, 2020
ELSA
| Download (ext.)