Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
337 Publikationen
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 590 |

Hinrichsen S. How Elasticity Indicators Support Cost Management. In: Villmer FJ, Padoano E, Department of Production Engineering and Management, Hochschule Ostwestfalen-Lippe, editors. Production Engineering and Management. Lemgo; 2016. p. 123–31.
ELSA
| Dateien verfügbar
2016 | Monographie | ELSA-ID: 5901
Sachs H, Graf M. New Babylon : Shared Towers. Detmold: Selbstverlag; 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 593 |

Cantauw AM, Li L. Application of Swarm Intelligence for Automated Guided Vehicle Systems. In: Villmer F-J, Padoano E, Department of Production Engineering and Management, editors. Department of Production Engineering and Management. Lemgo; 2016. p. 133–43.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 594 |

Otte A, Scheideler E, Villmer F-J. Project Cost Estimator - A Parameter-Based Tool to Predict Product Realization Costs at a Very Early Stage. In: Villmer F-J, Padoano E, Department of Production Engineering and Management, editors. Department of Production Engineering and Management. Lemgo; 2016. p. 281–92.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2016 | Sammelwerk | ELSA-ID: 5942
Nether U, International summer school “POSIAC Perception of space in architecture and culture,” editors. Perception of space in architecture and culture: adhocratic spaces : international summer school at Istanbul Technical University : 14.07.2014-27.07.2014. Baunach: Spurbuchverlag ; 2016. 207 p.
ELSA
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5946
Nether U. Making the Invisible Visible. In: Nether U, editor. Perception of Space in Architecture and Culture - Study of Adhoratic Spaces. Baunach: Spurbuchverlag; 2016. p. 31–45.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5985
Ayon A, Pottgiesser U. Reglazing Modernism : The American and European Experience with Steel Frame Assemblies to Date. In: Proceedings of the Facade Tectonic World Congress 2016 (Book of Abstracts). 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5986
Pottgiesser U, Kirch C. Acoustic Optimisation by Office and Facade Design: Case Studies based on Experiments and Simulations. In: Proceedings of PLEA2016 Passive and Low Energy Architecture (Book of Abstracts). 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5987
Pottgiesser U, Ashour A. Emerging Envelopes: Design Education for adaptive and sustainable Facades. In: Proceedings of SBE 16 - International Conference on Sustainable Built Environment (Book of Abstracts). 2016.
ELSA
2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6181
Rossmann S, Schneider J, Müller U, Kohlus R. Einfluss verschiedener Forciermethoden auf die Stabilität und den Trübungsverlust von 20 Getränkeemulsionen. In 2016.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann M, Weyland G. Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2. Fleischwirtschaft. 2016;96(11):32–5.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland G, Stiebing A. Was ist erlaubt. was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs. 2016;94(9):70–3.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland G, Stiebing A. Was ist erlaubt, was verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs. 2016;94(8):45–8.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland G, Stiebing A. Was ist erlaubt, was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs. 2016;94(10):57–61.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2608
Upmann M, Hölscher M, Lautenschläger R, Nolte T, Zapp J. Qualitätseigenschaften von Eberfleisch im Vergleich zu Kastraten. In 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann M. Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung. In 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann M. Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts? In 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann M. Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch? In 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2612
Stiebing A, Upmann M, Lautenschläger R. Verzehrs- und Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch. In 2016.
ELSA
2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2613
Upmann M, Röser A, Kaufeld N. Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln: Färbestrategie zur Unterscheidung verschiedener Stoffe. In 2016.
ELSA