Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
337 Publikationen
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 590 |

S. Hinrichsen, How Elasticity Indicators Support Cost Management, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management, Hochschule Ostwestfalen-Lippe (Eds.), Production Engineering and Management, Lemgo, 2016: pp. 123–131.
ELSA
| Dateien verfügbar
2016 | Monographie | ELSA-ID: 5901
H. Sachs, M. Graf, New Babylon : Shared Towers, Selbstverlag, Detmold, 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 593 |

A.M. Cantauw, L. Li, Application of Swarm Intelligence for Automated Guided Vehicle Systems, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Department of Production Engineering and Management, Lemgo, 2016: pp. 133–143.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 594 |

A. Otte, E. Scheideler, F.-J. Villmer, Project Cost Estimator - A Parameter-Based Tool to Predict Product Realization Costs at a Very Early Stage, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Department of Production Engineering and Management, Lemgo, 2016: pp. 281–292.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2016 | Sammelwerk | ELSA-ID: 5942
U. Nether, International summer school “POSIAC Perception of space in architecture and culture,” eds., Perception of space in architecture and culture: adhocratic spaces : international summer school at Istanbul Technical University : 14.07.2014-27.07.2014, Spurbuchverlag , Baunach, 2016.
ELSA
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5946
U. Nether, Making the Invisible Visible, in: U. Nether (Ed.), Perception of Space in Architecture and Culture - Study of Adhoratic Spaces, Spurbuchverlag, Baunach, 2016: pp. 31–45.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5985
A. Ayon, U. Pottgiesser, Reglazing Modernism : The American and European Experience with Steel Frame Assemblies to Date, in: Proceedings of the Facade Tectonic World Congress 2016. (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5986
U. Pottgiesser, C. Kirch, Acoustic Optimisation by Office and Facade Design: Case Studies based on Experiments and Simulations, in: Proceedings of PLEA2016. Passive and Low Energy Architecture (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5987
U. Pottgiesser, A. Ashour, Emerging Envelopes: Design Education for adaptive and sustainable Facades, in: Proceedings of SBE 16 - International Conference on Sustainable Built Environment (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6181
S. Rossmann, J. Schneider, U. Müller, R. Kohlus, Einfluss verschiedener Forciermethoden auf die Stabilität und den Trübungsverlust von 20 Getränkeemulsionen, in: 2016.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2, Fleischwirtschaft. 96 (2016) 32–35.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
G. Weyland, A. Stiebing, Was ist erlaubt. was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs. 94 (2016) 70–73.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
G. Weyland, A. Stiebing, Was ist erlaubt, was verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs. 94 (2016) 45–48.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
G. Weyland, A. Stiebing, Was ist erlaubt, was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs. 94 (2016) 57–61.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2608
M. Upmann, M. Hölscher, R. Lautenschläger, T. Nolte, J. Zapp, Qualitätseigenschaften von Eberfleisch im Vergleich zu Kastraten, in: 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
M. Upmann, Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung, in: 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
M. Upmann, Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts?, in: 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
M. Upmann, Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch?, in: 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2612
A. Stiebing, M. Upmann, R. Lautenschläger, Verzehrs- und Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch, in: 2016.
ELSA
2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2613
M. Upmann, A. Röser, N. Kaufeld, Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln: Färbestrategie zur Unterscheidung verschiedener Stoffe, in: 2016.
ELSA