Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

337 Publikationen


2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 590 | OA
Hinrichsen, Sven. “How Elasticity Indicators Support Cost Management.” In Production Engineering and Management, edited by Franz-Josef Villmer, Elio Padoano, Department of Production Engineering and Management, and Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 123–31. Lemgo, 2016.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2016 | Monographie | ELSA-ID: 5901
Sachs, Hans, and Markus Graf. New Babylon : Shared Towers. Detmold: Selbstverlag, 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 593 | OA
Cantauw, Alisa Maria, and Li Li. “Application of Swarm Intelligence for Automated Guided Vehicle Systems.” In Department of Production Engineering and Management, edited by Franz-Josef Villmer, Elio Padoano, and Department of Production Engineering and Management, 133–43. Lemgo, 2016.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 594 | OA
Otte, Andreas, Eva Scheideler, and Franz-Josef Villmer. “Project Cost Estimator - A Parameter-Based Tool to Predict Product Realization Costs at a Very Early Stage.” In Department of Production Engineering and Management, edited by Franz-Josef Villmer, Elio Padoano, and Department of Production Engineering and Management, 281–92. Lemgo, 2016.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2016 | Sammelwerk | ELSA-ID: 5942
Nether, Ulrich, and International summer school “POSIAC Perception of space in architecture and culture,” eds. Perception of Space in Architecture and Culture: Adhocratic Spaces : International Summer School at Istanbul Technical University : 14.07.2014-27.07.2014. Baunach: Spurbuchverlag , 2016.
ELSA
 

2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5946
Nether, Ulrich. “Making the Invisible Visible.” In Perception of Space in Architecture and Culture  -  Study of Adhoratic Spaces, edited by Ulrich Nether, 31–45. Baunach: Spurbuchverlag, 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5985
Ayon, A., and Uta Pottgiesser. “Reglazing Modernism : The American and European Experience with Steel Frame Assemblies to Date.” In Proceedings of the Facade Tectonic World Congress 2016. (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5986
Pottgiesser, Uta, and C. Kirch. “Acoustic Optimisation by Office and Facade Design: Case Studies Based on Experiments and Simulations.” In Proceedings of PLEA2016. Passive and Low Energy Architecture (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5987
Pottgiesser, Uta, and Anan Ashour. “Emerging Envelopes: Design Education for Adaptive and Sustainable Facades.” In Proceedings of SBE 16 - International Conference on Sustainable Built Environment (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
 

2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6181
Rossmann, S., Jan Schneider, Ulrich Müller, and R. Kohlus. “Einfluss verschiedener Forciermethoden auf die Stabilität und den Trübungsverlust von 20 Getränkeemulsionen,” 2016.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann, Matthias, and Gerd Weyland. “Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2.” Fleischwirtschaft 96, no. 11 (2016): 32–35.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt. Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94, no. 9 (2016): 70–73.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt, Was Verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte Lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94, no. 8 (2016): 45–48.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt, Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94, no. 10 (2016): 57–61.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2608
Upmann, Matthias, M. Hölscher, Ralf Lautenschläger, T. Nolte, and Jürgen Zapp. “Qualitätseigenschaften von Eberfleisch im Vergleich zu Kastraten,” 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann, Matthias. “Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung,” 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann, Matthias. “Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts?,” 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann, Matthias. “Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch?,” 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2612
Stiebing, A., Matthias Upmann, and Ralf Lautenschläger. “Verzehrs- und Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch,” 2016.
ELSA
 

2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2613
Upmann, Matthias, Anja Röser, and N. Kaufeld. “Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln: Färbestrategie zur Unterscheidung verschiedener Stoffe,” 2016.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

year=2016

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (en)

Export / Einbettung