Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
337 Publikationen
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 590 |

Hinrichsen S (2016) How Elasticity Indicators Support Cost Management. In Villmer F-J et al. (eds), Production Engineering and Management. Lemgo, pp. 123–131.
ELSA
| Dateien verfügbar
2016 | Monographie | ELSA-ID: 5901
Sachs H and Graf M (2016) New Babylon : Shared Towers. Detmold: Selbstverlag.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 593 |

Cantauw AM and Li L (2016) Application of Swarm Intelligence for Automated Guided Vehicle Systems. In Villmer F-J, Padoano E and Department of Production Engineering and Management (eds), Department of Production Engineering and Management. Lemgo, pp. 133–143.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 594 |

Otte A, Scheideler E and Villmer F-J (2016) Project Cost Estimator - A Parameter-Based Tool to Predict Product Realization Costs at a Very Early Stage. In Villmer F-J, Padoano E and Department of Production Engineering and Management (eds), Department of Production Engineering and Management. Lemgo, pp. 281–292.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2016 | Sammelwerk | ELSA-ID: 5942
Nether U and International summer school ‘POSIAC Perception of space in architecture and culture’ (eds) (2016) Perception of Space in Architecture and Culture: Adhocratic Spaces : International Summer School at Istanbul Technical University : 14.07.2014-27.07.2014. Baunach: Spurbuchverlag .
ELSA
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5946
Nether U (2016) Making the Invisible Visible. In Nether U (ed.), Perception of Space in Architecture and Culture - Study of Adhoratic Spaces. Baunach: Spurbuchverlag, pp. 31–45.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5985
Ayon A and Pottgiesser U (2016) Reglazing Modernism : The American and European Experience with Steel Frame Assemblies to Date. Proceedings of the Facade Tectonic World Congress 2016. (Book of Abstracts).
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5986
Pottgiesser U and Kirch C (2016) Acoustic Optimisation by Office and Facade Design: Case Studies Based on Experiments and Simulations. Proceedings of PLEA2016. Passive and Low Energy Architecture (Book of Abstracts).
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5987
Pottgiesser U and Ashour A (2016) Emerging Envelopes: Design Education for Adaptive and Sustainable Facades. Proceedings of SBE 16 - International Conference on Sustainable Built Environment (Book of Abstracts).
ELSA
2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6181
Rossmann S et al. (2016) Einfluss verschiedener Forciermethoden auf die Stabilität und den Trübungsverlust von 20 Getränkeemulsionen.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann M and Weyland G (2016) Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2. Fleischwirtschaft 96, 32–35.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland G and Stiebing A (2016) Was Ist Erlaubt. Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs 94, 70–73.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland G and Stiebing A (2016) Was Ist Erlaubt, Was Verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte Lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs 94, 45–48.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland G and Stiebing A (2016) Was Ist Erlaubt, Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs 94, 57–61.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2608
Upmann M et al. (2016) Qualitätseigenschaften von Eberfleisch im Vergleich zu Kastraten.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann M (2016) Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann M (2016) Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts?
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann M (2016) Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch?
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2612
Stiebing A, Upmann M and Lautenschläger R (2016) Verzehrs- und Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch.
ELSA
2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2613
Upmann M, Röser A and Kaufeld N (2016) Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln: Färbestrategie zur Unterscheidung verschiedener Stoffe.
ELSA