Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

337 Publikationen


2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 590 | OA
How Elasticity Indicators Support Cost Management
S. Hinrichsen, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management, Hochschule Ostwestfalen-Lippe (Eds.), Production Engineering and Management, Lemgo, 2016, pp. 123–131.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2016 | Monographie | ELSA-ID: 5901
New Babylon : Shared Towers
H. Sachs, M. Graf, New Babylon : Shared Towers, Selbstverlag, Detmold, 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 593 | OA
Application of Swarm Intelligence for Automated Guided Vehicle Systems
A.M. Cantauw, L. Li, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Department of Production Engineering and Management, Lemgo, 2016, pp. 133–143.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 594 | OA
Project Cost Estimator - A Parameter-Based Tool to Predict Product Realization Costs at a Very Early Stage
A. Otte, E. Scheideler, F.-J. Villmer, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Department of Production Engineering and Management, Lemgo, 2016, pp. 281–292.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2016 | Sammelwerk | ELSA-ID: 5942
Perception of space in architecture and culture: adhocratic spaces : international summer school at Istanbul Technical University : 14.07.2014-27.07.2014
U. Nether, International summer school “POSIAC Perception of space in architecture and culture,” eds., Perception of Space in Architecture and Culture: Adhocratic Spaces : International Summer School at Istanbul Technical University : 14.07.2014-27.07.2014, Spurbuchverlag , Baunach, 2016.
ELSA
 

2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5946
Making the Invisible Visible
U. Nether, in: U. Nether (Ed.), Perception of Space in Architecture and Culture  -  Study of Adhoratic Spaces, Spurbuchverlag, Baunach, 2016, pp. 31–45.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5985
Reglazing Modernism : The American and European Experience with Steel Frame Assemblies to Date
A. Ayon, U. Pottgiesser, in: Proceedings of the Facade Tectonic World Congress 2016. (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5986
Acoustic Optimisation by Office and Facade Design: Case Studies based on Experiments and Simulations
U. Pottgiesser, C. Kirch, in: Proceedings of PLEA2016. Passive and Low Energy Architecture (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5987
Emerging Envelopes: Design Education for adaptive and sustainable Facades
U. Pottgiesser, A. Ashour, in: Proceedings of SBE 16 - International Conference on Sustainable Built Environment (Book of Abstracts), 2016.
ELSA
 

2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6181 ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 96 (2016) 32–35.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Was ist erlaubt. was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2
G. Weyland, A. Stiebing, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94 (2016) 70–73.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Was ist erlaubt, was verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1
G. Weyland, A. Stiebing, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94 (2016) 45–48.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Was ist erlaubt, was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3
G. Weyland, A. Stiebing, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94 (2016) 57–61.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2608
Qualitätseigenschaften von Eberfleisch im Vergleich zu Kastraten
M. Upmann, M. Hölscher, R. Lautenschläger, T. Nolte, J. Zapp, in: 2016.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2612
Verzehrs- und Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch
A. Stiebing, M. Upmann, R. Lautenschläger, in: 2016.
ELSA
 

2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2613 ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

year=2016

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung