Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
200 Publikationen
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5500
Schneider, Jan, et al. Gentle Beverage Pasteurisation. 2013.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6172
Schneider, Jan, et al. The Way to Gentle Pasteurisation of Beer and Beverages. 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6174
Bilge, D., et al. Minimal Processing - a Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages. 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6176
Dammann_, Anna, et al. Bestimmung Des Einflusses Der Zeit- Und Temperaturverteilung Auf Die Kurzzeiterhitzung von Getränken Am Beispiel von Bier. 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6178
Folz, R., et al. Minimal Processing, a Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages. 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2750 |

Dammann, Anna, et al. “Determination of the Kinetic Parameters of a Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurization.” Brewing Science, vol. 65, no. 9/10, Carl, 2012, pp. 134–39.
ELSA
| Download (ext.)
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3402
Schneider, Jan. “Was Wäre Wenn Beethovens Neunte Erst Jetzt Komponiert Wurde?” Getränkeherstellung Deutschland, no. 1, 2012, p. 6.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3412
Schneider, Jan. “Freiheit Für Die Fachhochschulen : Die Neue Rolle Der FHs in Einer Sich Wandelnden Hochschullandschaft.” Gertränkeindustrie, vol. 66, no. 2, 2012, pp. 38–40.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3539
Schneider, Jan. “Zur Person : Prof. Dr.-Ing. Jan Schneider.” Getränkeindustrie, vol. 66, no. 1, 2012, p. 335.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5347
Schwarzer, Knut, et al. Bestimmung des Einflusses der Zeit- und Temperaturverteilung auf die Kurzzeiterhitzung von Getränken am Beispiel von Bier. 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer, Knut, et al. Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food. 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5355
Bilge, B., et al. Minimal Processing - A Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages. 2012.
ELSA
2012 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5356
Behler, M., et al. Entwicklung und Herstellung des fermentierten alkoholischen Getränks ALEicious. 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5357
Steffens, M., and Jan Schneider. Entschlüsselung Der Traditionellen Wasserkefirrezeptur Zum Scale-Up. 2012.
ELSA
2011 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6170
Schneider, Jan, et al. Minimal Processing - Der Weg Zur Produkt Und Ressourcen Schonenden Getränkepasteurisation. 2011.
ELSA
2011 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6206
Dammann_, Anna, et al. “Flash Pasteurization of Beer - a Critical Review.” Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft , vol. 64, 2011, pp. 32–40.
ELSA
| Dateien verfügbar
2011 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3401
Schneider, Jan. “Zukunft Ist Die Zeit Danach : Verheißung Oder Warnung?” Getränkeherstellung Deutschland, no. 11, 2011, p. 6.
ELSA
2011 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5320
Broeker, Timo, et al. “Energetic Conversion of Residues from Food Processing with a Focus on Bioethanol.” 7th European Bioethanol Technology Meeting (Beitrag Zum Konferenzband), Detmold, April 2011, 2011.
ELSA
2011 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5325
Schneider, Jan, et al. “Application of Novel Iron Compounds in Beverages .” Brewing and Beverage Industry. China , no. 1, 2011, pp. 31–37.
ELSA
2011 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5335
Broeker, Timo, et al. Energetic Conversion of Residues from Food Processing with a Focus on Bioethanol. 2011.
ELSA