Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
200 Publikationen
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5500
Schneider, Jan, Knut Schwarzer, Anna Dammann_, and Ulrich Müller. “Gentle Beverage Pasteurisation,” 2013.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6172
Schneider, Jan, Anna Dammann_, Knut Schwarzer, and Ulrich Müller. “The Way to Gentle Pasteurisation of Beer and Beverages,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6174
Bilge, D., Anna Dammann_, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, Jan Schneider, and H. Woest. “Minimal Processing - a Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6176
Dammann_, Anna, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, and Jan Schneider. “Bestimmung Des Einflusses Der Zeit- Und Temperaturverteilung Auf Die Kurzzeiterhitzung von Getränken Am Beispiel von Bier,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6178
Folz, R., Anna Dammann_, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, H. Woest, and Jan Schneider. “Minimal Processing, a Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages,” 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2750 |

Dammann, Anna, Knut Schwarzer, T. Vullriede, Ulrich Müller, and Jan Schneider. “Determination of the Kinetic Parameters of a Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurization.” Brewing Science 65, no. 9/10 (2012): 134–39.
ELSA
| Download (ext.)
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3402
Schneider, Jan. “Was Wäre Wenn Beethovens Neunte Erst Jetzt Komponiert Wurde?” Getränkeherstellung Deutschland, no. 1 (2012): 6.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3412
Schneider, Jan. “Freiheit Für Die Fachhochschulen : Die Neue Rolle Der FHs in Einer Sich Wandelnden Hochschullandschaft.” Gertränkeindustrie 66, no. 2 (2012): 38–40.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3539
Schneider, Jan. “Zur Person : Prof. Dr.-Ing. Jan Schneider.” Getränkeindustrie 66, no. 1 (2012): 335.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5347
Schwarzer, Knut, Jan Schneider, Barbara Becker, Ulrich Müller, and Anna Dammann_. “Bestimmung des Einflusses der Zeit- und Temperaturverteilung auf die Kurzzeiterhitzung von Getränken am Beispiel von Bier,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer, Knut, Jan Schneider, Barbara Becker, and Ulrich Müller. “Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5355
Bilge, B., Anna Dammann, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, Jan Schneider, and H. Woest. “Minimal Processing - A Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages,” 2012.
ELSA
2012 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5356
Behler, M., K. Queisser, L. Oppermann, E. Jacoby, J. Lier, Timo Broeker, and Jan Schneider. “Entwicklung und Herstellung des fermentierten alkoholischen Getränks ALEicious,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5357
Steffens, M., and Jan Schneider. “Entschlüsselung Der Traditionellen Wasserkefirrezeptur Zum Scale-Up,” 2012.
ELSA
2011 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6170
Schneider, Jan, Knut Schwarzer, Anna Dammann_, Ulrich Müller, and M. Voetz. “Minimal Processing - Der Weg Zur Produkt Und Ressourcen Schonenden Getränkepasteurisation,” 2011.
ELSA
2011 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6206
Dammann_, Anna, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, and Jan Schneider. “Flash Pasteurization of Beer - a Critical Review.” Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 64 (2011): 32–40.
ELSA
| Dateien verfügbar
2011 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3401
Schneider, Jan. “Zukunft Ist Die Zeit Danach : Verheißung Oder Warnung?” Getränkeherstellung Deutschland, no. 11 (2011): 6.
ELSA
2011 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5320
Broeker, Timo, M. Steffens, and Jan Schneider. “Energetic Conversion of Residues from Food Processing with a Focus on Bioethanol.” In 7th European Bioethanol Technology Meeting (Beitrag Zum Konferenzband), Detmold, April 2011, 2011.
ELSA
2011 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5325
Schneider, Jan, Marco Steffens, Uwe Berlenkamp, and Karin Schlimme. “Application of Novel Iron Compounds in Beverages .” Brewing and Beverage Industry. China , no. 1 (2011): 31–37.
ELSA
2011 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5335
Broeker, Timo, M. Steffens, and Jan Schneider. “Energetic Conversion of Residues from Food Processing with a Focus on Bioethanol,” 2011.
ELSA