Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1132 Publikationen


2005 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3533
Wirkung von Additiven auf die chemische und tribologische Glaskorrosion bei der Reinigung von Glasflaschen
J. Schneider, G. Schröder, Y. Kerwitz, I. Weber, M. Orzinski, Brauwelt (2005) 1642–1650.
ELSA
 

2005 | Monographie | ELSA-ID: 5495
Haltbarmachungsverfahren - physikalische Verfahren
K. Fehlhaber, N. Kleer, F. Kley, Haltbarmachungsverfahren - physikalische Verfahren, Neuauflage 2013, Behrs-Verlag, Hamburg, 2005.
ELSA
 

2005 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12068
A new manufacturing process for ISDN retard pellets: feasibility studies and risk assessment
C. Bruns, G. Kutz, J. Wilms, A New Manufacturing Process for ISDN Retard Pellets: Feasibility Studies and Risk Assessment, 2005.
ELSA | Download (ext.)
 

2005 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12069
Quality and economic efficiency of inspection methods
M. Kardel, G. Kutz, R. Rosito, H. von Zydowitz, Quality and Economic Efficiency of Inspection Methods, 2005.
ELSA | Download (ext.)
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2345 | OA
Evaluation of selected control strategies for fed-batch cultures of a hybridoma cell line
R. Pörtner, J.-O. Schwabe, B. Frahm, Biotechnology and Applied Biochemistry 40 (2004).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359 ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2409
Quality management: Abattoirs and processing plants
M. Upmann, G. Wellm, in: W.K. Jensen (Ed.), Encyclopedia of Meat Sciences, Elsevier  , London, 2004, pp. 1119–1129.
ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2410
Laboratory accreditation
M. Upmann, R. Stephan, in: W.K. Jensen (Ed.), Encyclopedia of Meat Sciences, Elsevier, Amsterdam, 2004, pp. 667–674.
ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2411
HACCP and self-regulation
M. Upmann, P. Jakob, in: W.K. Jensen (Ed.), Encyclopedia of Meat Sciences, Elsevier, Amsterdam, 2004, pp. 547–558.
ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2451
A Comparative Nuclear Magnetic Resonance and Rheological Study on Mash and Spent Grain Suspensions, Worts, and Carbohydrate Solutions
J. Schneider, J. Götz, P. Först, H. Weisser, Journal of American Society of Brewing Cheemists 61 (2004) 37–47.
ELSA
 

2004 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 4233 ELSA
 

2004 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 4235
PEG/PPG-25/25 Dimethicone: Was leistet es? : Vom Dreikomonentendiagramm zu sensorisch überzeugenden und kosmetisch wirksamen Formulierungen
G. Kutz, S. Henning, D. Rac, P. Scheppler, SÖFW-Journal : internationales Journal für angewandte Wissenschaft ; Kosmetik, Haushalt, Spezialprodukte 130 (2004) 35–44.
ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6359
Mechanical decontamination effects during a steam treatment of foods
U. Müller, P. Wilhelm, S. Barbe, M. Lilie, in: 2004.
ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6362 ELSA
 

2004 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6407
Mechanical decontamination effects during a steam treatment of foods
U. Müller, P. Wilhelm, S. Barbe, M. Lilie, in: 2004.
ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6409 ELSA
 

2004 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6411 ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6412 ELSA
 

2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6413 ELSA
 
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung