Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3335
Müller, Ulrich, and Helmut Schulte. “Flexibilität Ist Gefragt : Die Industrielle Umsetzung Des Sattdampfentkeimungsverfahrens.” Lebensmitteltechnik, LT Food-Medien-Verl., 2010, pp. 30–31.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3407
Schneider, Jan, et al. “Application of Novel Iron Compounds in Beverages .” Brewing and Beverage Industry International, no. 5, 2010, pp. 84–89.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3441
Schneider, Jan, et al. “Innovative Eisenverbindungen Teil 2: Einflüsse Auf Getränkeeigenschaften.” Gertränkeindustrie, vol. 64, no. 7, 2010, pp. 23–27.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3442
Schneider, Jan, et al. “Innovative Eisenverbindungen Teil 1: Physiologische Aspekte Und Stabilität in Getränken.” Gertränkeindustrie, vol. 64, no. 6, 2010, pp. 42–45.
ELSA
2010 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3519
Kutz, Gerd. Rohstoffe und Formulierungsstrategien. 2010.
ELSA
2010 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5339
Becker, Barbara. “Molekularbiologische Methoden zum Nachweis lebensmittelübertragbarer Viren.” Molekularbiologische Methoden in der Lebensmittelanalytik, edited by Ulrich Busch, Springer Verlag, 2010, pp. 107–20, https://doi.org/10.1007/978-3-642-10716-0_8.
ELSA
| DOI
2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12050
Hauschildt, N., et al. Optimisation of film coating processes in a vertical centifugal coater by using design of experiments . 2010.
ELSA
2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12051
Kutz, Gerd, and D. Perlich. One Formulation - Two Dosage Forms: Processparameters Determine the Structure of Emulsified Systems. 2010.
ELSA
2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12052
Feldbusch, Natalja, and Gerd Kutz. Design of Experiments as an Effective Tool to Characterize Relevant Parameters during the Production of Disperes Systems. 2010.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2349 |

Frahm, Björn, et al. “Improving Bioreactor Cultivation Conditions for Sensitive Cell Lines by Dynamic Membrane Aeration.” Cytotechnology, vol. 59, no. 1, Springer, 2009, pp. 17–30, doi:10.1007/s10616-009-9189-9.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2009 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 2361
Becker, Barbara, et al. “Von Der Döner - Prüfung Zum Döner - Heariing.” Fleischwirtschaft , no. 7, 2009, pp. 61–65.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2566
Loncaric, D., et al. “The Microbiological Effects of Poor Slaughter and Processing Hygiene in Mutton Production as Determined by Various Marker Organisms.” Wiener Tierärztl. Monatsschr., vol. 96, 2009, pp. 135–44.
ELSA
2009 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2567
Upmann, Matthias, et al. Geflügelfleischverarbeitungsstandards und QUID - Werden Geflügelfleischerzeugnisse diskriminiert? 2009.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2637
Gu, Lei, et al. “Metabolism and Metabolic Effects of Anaplerotic Triheptanoin (TH) in Normal Rats.” The FASEB Journal : The Official Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology, vol. 23, no. 4, 2009, p. 506.3, https://doi.org/ https://doi.org/10.1096/fasebj.23.1_supplement.506.3.
ELSA
| DOI
2009 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3981
Kutz, Gerd. Current Emulsification Techniques. 2009.
ELSA
2009 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3985
Kutz, Gerd. “Aktuelle Rohstoffe und Formulierungsstrategien.” Innovationen : Herausforderungen und Chancen, edited by H. Ziolkowsky GmbH, vol. 33, Verlag für chemische Industrie, 2009.
ELSA
2009 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6122
Müller, Ulrich, et al. Trennung Komplexer Stoffgemische Mit Mesophasensystemen. 2009.
ELSA
2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6123
Zakowski, M., et al. Nicht-Isotherme Modellierung Der Thermischen Inaktivierung von Bacillus-Sporen. 2009.
ELSA