Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3335
U. Müller, H. Schulte, Flexibilität ist gefragt : Die industrielle Umsetzung des Sattdampfentkeimungsverfahrens, Lebensmitteltechnik. (2010) 30–31.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3407
J. Schneider, M. Steffens, U. Berlenkamp, K. Schlimme, Application of novel iron compounds in beverages , Brewing and Beverage Industry International. (2010) 84–89.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3441
J. Schneider, M. Steffens, U. Berlenkamp, K. Schlimme, Innovative Eisenverbindungen Teil 2: Einflüsse auf Getränkeeigenschaften, Gertränkeindustrie. 64 (2010) 23–27.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3442
J. Schneider, M. Steffens, U. Berlenkamp, K. Schlimme, Innovative Eisenverbindungen Teil 1: Physiologische Aspekte und Stabilität in Getränken, Gertränkeindustrie. 64 (2010) 42–45.
ELSA
2010 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3519
G. Kutz, Rohstoffe und Formulierungsstrategien, in: 2010.
ELSA
2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12050
N. Hauschildt, M.A. Skala, G. Kutz, H. Falck, Optimisation of film coating processes in a vertical centifugal coater by using design of experiments , 2010.
ELSA
2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12051
G. Kutz, D. Perlich, One Formulation - Two dosage forms: Processparameters determine the structure of emulsified systems, 2010.
ELSA
2010 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12052
N. Feldbusch, G. Kutz, Design of experiments as an effective tool to characterize relevant parameters during the production of disperes systems, 2010.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2349 |

B. Frahm, H. Brod, U. Langer, Improving bioreactor cultivation conditions for sensitive cell lines by dynamic membrane aeration, Cytotechnology. 59 (2009) 17–30.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2009 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 2361
B. Becker, G. Hildebrandt, I. Erol, J. Kleer, A.S. Manopas, Von der Döner - Prüfung zum Döner - Heariing, Fleischwirtschaft . (2009) 61–65.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2566
D. Loncaric, P. Paulsen, A. Tichy, F.J.M. Smulders, M. Upmann, The microbiological effects of poor slaughter and processing hygiene in mutton production as determined by various marker organisms, Wiener Tierärztl. Monatsschr. 96 (2009) 135–144.
ELSA
2009 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2567
M. Upmann, G. Stucke, A. Stiebing, Geflügelfleischverarbeitungsstandards und QUID - Werden Geflügelfleischerzeugnisse diskriminiert?, in: 2009.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2637
L. Gu, G. Zhang, R. S. Kombu, G. Kutz, W.-U. Brewer, C.R. Roe, H. Brunengraber, Metabolism and metabolic effects of anaplerotic triheptanoin (TH) in normal rats, The FASEB Journal : The Official Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology. 23 (2009) 506.3.
ELSA
| DOI
2009 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3981
G. Kutz, Current Emulsification Techniques, in: 2009.
ELSA
2009 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3985
G. Kutz, Aktuelle Rohstoffe und Formulierungsstrategien, in: H. Ziolkowsky GmbH (Ed.), Innovationen : Herausforderungen und Chancen, Verlag für chemische Industrie, Augsburg, 2009.
ELSA
2009 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6122
U. Müller, C. Triantafillaki, P. Schneider, V. Jordan, Trennung komplexer Stoffgemische mit Mesophasensystemen, in: 2009.
ELSA
2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6123
M. Zakowski, D. Schisnowski, S. Bogdon, M. Lilie, P. Wilhelm, E. Flaschel, K. Friehs, U. Müller, Nicht-Isotherme Modellierung der thermischen Inaktivierung von Bacillus-Sporen, in: 2009.
ELSA