Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6178
R. Folz, A. Dammann_, K. Schwarzer, U. Müller, H. Woest, J. Schneider, Minimal Processing, a way to a gentle Pasteurization of Beer and Beverages, in: 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2750 |

A. Dammann, K. Schwarzer, T. Vullriede, U. Müller, J. Schneider, Determination of the Kinetic Parameters of a Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurization, Brewing Science. 65 (2012) 134–139.
ELSA
| Download (ext.)
2012 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2816 |

B. Frahm, H. Brod, Improving Cell Culture Bioreactor Performance for Sensitive Cell Lines by Dynamic Membrane Aeration (DMA), Springer, Dordrecht, 2012.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2012 | Patent | ELSA-ID: 2877
H. Brod, B. Frahm, Photobioreaktor mit rotatorisch oszillierenden Lichtquellen, (2012).
ELSA
2012 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2918
W. Van Hecke, D. Haltrich, B. Frahm, H. Brod, R. Ludwig, Modelling and upscaling of a biocatalytic cascade oxidation in a dynamic membrane aeration reactor, Vogel Business Media, 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2973
R. Marzougui, R. Pörtner, B. Frahm, Optimierung des Seed trains von Suspensions-Zellkulturen, 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3402
J. Schneider, Was wäre wenn Beethovens Neunte erst jetzt komponiert wurde?, Getränkeherstellung Deutschland. (2012) 6.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3412
J. Schneider, Freiheit für die Fachhochschulen : Die neue Rolle der FHs in einer sich wandelnden Hochschullandschaft, Gertränkeindustrie. 66 (2012) 38–40.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3539
J. Schneider, Zur Person : Prof. Dr.-Ing. Jan Schneider, Getränkeindustrie. 66 (2012) 335.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3632
G. Kutz, Emulsionen im Spiegel von ICH- und PIC/S-Empfehlungen, in: 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3633
G. Kutz, Rohstoffe und Formulierungsstrategien, in: 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5347
K. Schwarzer, J. Schneider, B. Becker, U. Müller, A. Dammann_, Bestimmung des Einflusses der Zeit- und Temperaturverteilung auf die Kurzzeiterhitzung von Getränken am Beispiel von Bier, in: 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
K. Schwarzer, J. Schneider, B. Becker, U. Müller, Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food, in: 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5349
U. Müller, K. Werner, Visueller Nachweis mechanisch-trennender Verfahren zur Sporenreduktion, in: 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350
J. Pfannebecker, B. Becker, Comparison of a molecular detection system prototype with the DIN EN ISO-methods for the detection of Listeria monocytogenes and Salmonella enteritidis, in: 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5351
U. Müller, Stable Emulsions by Direct Homogenization, in: 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5352
H. Lange, K. Schwarzer, A. Dammann, K.-R. Richert-Pöggeler, Effects of steam and vacuum administration during decontamination on essential oil content in herbal medicines, Journal of Applied Botany and Food Quality 85. (2012) S. 34-40.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5353
T. Müller, A. Stiebing, I. Dederer, Rohschinken und Rohwürste aus Eberfleisch, Fleischwirtschaft 92 . 92 (2012) S. 93-98.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5354
H. Lange, A. Dammann, K. Schwarzer, U. Müller, H. Krüger, Chemical, physical and sensory changes of herbal drugs after saturated steam decontamination, Z. Arznei- Und Gewürzpflanzen 17 . 17 (2012) S. 174-181.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5355
B. Bilge, A. Dammann, K. Schwarzer, U. Müller, J. Schneider, H. Woest, Minimal Processing - A Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages, in: 2012.
ELSA