Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6178
Folz, R., Anna Dammann_, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, H. Woest, and Jan Schneider. “Minimal Processing, a Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages,” 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2750 |

Dammann, Anna, Knut Schwarzer, T. Vullriede, Ulrich Müller, and Jan Schneider. “Determination of the Kinetic Parameters of a Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurization.” Brewing Science 65, no. 9/10 (2012): 134–39.
ELSA
| Download (ext.)
2012 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2816 |

Frahm, Björn, and H. Brod. Improving Cell Culture Bioreactor Performance for Sensitive Cell Lines by Dynamic Membrane Aeration (DMA). Proceedings of the 21st Annual Meeting of the European Society for Animal Cell Technology (ESACT), Dublin, Ireland, June 7-10, 2009. Vol. 5. ESACT Proceedings. Dordrecht: Springer, 2012. https://doi.org/10.1007/978-94-007-0884-6_56.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2012 | Patent | ELSA-ID: 2877
Brod, Helmut, and Björn Frahm. “Photobioreaktor Mit Rotatorisch Oszillierenden Lichtquellen,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2918
Van Hecke, W., D. Haltrich, Björn Frahm, H. Brod, and R. Ludwig. Modelling and Upscaling of a Biocatalytic Cascade Oxidation in a Dynamic Membrane Aeration Reactor. Achema 2012. Vogel Business Media, 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2973
Marzougui, R., R. Pörtner, and Björn Frahm. Optimierung des Seed trains von Suspensions-Zellkulturen, 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3402
Schneider, Jan. “Was Wäre Wenn Beethovens Neunte Erst Jetzt Komponiert Wurde?” Getränkeherstellung Deutschland, no. 1 (2012): 6.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3412
Schneider, Jan. “Freiheit Für Die Fachhochschulen : Die Neue Rolle Der FHs in Einer Sich Wandelnden Hochschullandschaft.” Gertränkeindustrie 66, no. 2 (2012): 38–40.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3539
Schneider, Jan. “Zur Person : Prof. Dr.-Ing. Jan Schneider.” Getränkeindustrie 66, no. 1 (2012): 335.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3632
Kutz, Gerd. “Emulsionen im Spiegel von ICH- und PIC/S-Empfehlungen,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3633
Kutz, Gerd. “Rohstoffe und Formulierungsstrategien,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5347
Schwarzer, Knut, Jan Schneider, Barbara Becker, Ulrich Müller, and Anna Dammann_. “Bestimmung des Einflusses der Zeit- und Temperaturverteilung auf die Kurzzeiterhitzung von Getränken am Beispiel von Bier,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer, Knut, Jan Schneider, Barbara Becker, and Ulrich Müller. “Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5349
Müller, Ulrich, and K. Werner. “Visueller Nachweis mechanisch-trennender Verfahren zur Sporenreduktion,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350
Pfannebecker, Jens, and Barbara Becker. “Comparison of a Molecular Detection System Prototype with the DIN EN ISO-Methods for the Detection of Listeria Monocytogenes and Salmonella Enteritidis,” 2012.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5351
Müller, Ulrich. “Stable Emulsions by Direct Homogenization,” 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5352
Lange, H., Knut Schwarzer, Anna Dammann, and K.-R. Richert-Pöggeler. “Effects of Steam and Vacuum Administration during Decontamination on Essential Oil Content in Herbal Medicines.” Journal of Applied Botany and Food Quality 85, 2012, S. 34-40.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5353
Müller, T., Achim Stiebing, and I. Dederer. “Rohschinken und Rohwürste aus Eberfleisch.” Fleischwirtschaft 92 92, no. 1 (2012): S. 93-98.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5354
Lange, H., Anna Dammann, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, and H. Krüger. “Chemical, Physical and Sensory Changes of Herbal Drugs after Saturated Steam Decontamination.” Z. Arznei- Und Gewürzpflanzen 17 17, no. 4 (2012): S. 174-181.
ELSA
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5355
Bilge, B., Anna Dammann, Knut Schwarzer, Ulrich Müller, Jan Schneider, and H. Woest. “Minimal Processing - A Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages,” 2012.
ELSA