Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1131 Publikationen


2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6178
Folz R et al. (2012) Minimal Processing, a Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages.
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2750 | OA
Dammann A et al. (2012) Determination of the Kinetic Parameters of a Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurization. Brewing science 65, 134–139.
ELSA | Download (ext.)
 

2012 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2816 | OA
Frahm B and Brod H (2012) Improving Cell Culture Bioreactor Performance for Sensitive Cell Lines by Dynamic Membrane Aeration (DMA). Dordrecht: Springer.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2012 | Patent | ELSA-ID: 2877
Brod H and Frahm B (2012) Photobioreaktor Mit Rotatorisch Oszillierenden Lichtquellen.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2918
Van Hecke W et al. (2012) Modelling and Upscaling of a Biocatalytic Cascade Oxidation in a Dynamic Membrane Aeration Reactor. Vogel Business Media.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2973
Marzougui R, Pörtner R and Frahm B (2012) Optimierung des Seed trains von Suspensions-Zellkulturen. .
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3402
Schneider J (2012) Was Wäre Wenn Beethovens Neunte Erst Jetzt Komponiert Wurde? Getränkeherstellung Deutschland 6.
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3412
Schneider J (2012) Freiheit Für Die Fachhochschulen : Die Neue Rolle Der FHs in Einer Sich Wandelnden Hochschullandschaft. Gertränkeindustrie 66, 38–40.
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3539
Schneider J (2012) Zur Person : Prof. Dr.-Ing. Jan Schneider. Getränkeindustrie 66, 335.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3632
Kutz G (2012) Emulsionen im Spiegel von ICH- und PIC/S-Empfehlungen.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3633
Kutz G (2012) Rohstoffe und Formulierungsstrategien.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5347
Schwarzer K et al. (2012) Bestimmung des Einflusses der Zeit- und Temperaturverteilung auf die Kurzzeiterhitzung von Getränken am Beispiel von Bier.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer K et al. (2012) Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5349
Müller U and Werner K (2012) Visueller Nachweis mechanisch-trennender Verfahren zur Sporenreduktion.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350
Pfannebecker J and Becker B (2012) Comparison of a Molecular Detection System Prototype with the DIN EN ISO-Methods for the Detection of Listeria Monocytogenes and Salmonella Enteritidis.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5351
Müller U (2012) Stable Emulsions by Direct Homogenization.
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5352
Lange H et al. (2012) Effects of Steam and Vacuum Administration during Decontamination on Essential Oil Content in Herbal Medicines. Journal of Applied Botany and Food Quality 85 S. 34-40.
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5353
Müller T, Stiebing A and Dederer I (2012) Rohschinken und Rohwürste aus Eberfleisch. Fleischwirtschaft 92 92, S. 93-98.
ELSA
 

2012 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5354
Lange H et al. (2012) Chemical, Physical and Sensory Changes of Herbal Drugs after Saturated Steam Decontamination. Z. Arznei- und Gewürzpflanzen 17 17, S. 174-181.
ELSA
 

2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5355
Bilge B et al. (2012) Minimal Processing - A Way to a Gentle Pasteurization of Beer and Beverages.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Political Science (Journal)

Export / Einbettung