Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2631
Lautenschläger, R., & Upmann, M. (2017). How meat is defined in the European Union and in Germany. Animal Frontiers, 1, 2–4.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2633
Upmann, M. (2017). Verarbeitung von Eberfleisch. Auswirkungen auf die Qualität von Fleischprodukten. Fachbesprechung Lebensmittelüberwachung/Veterinärwesen, Bochum.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2635
Upmann, M. (2017). Muscle cell integrity – crucial for meat product quality? Swiss Food Science Meeting 2017, Neuchâtel .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2638
Upmann, M., & Lautenschläger, R. (2017). Qualitätsprodukte aus dem Fleisch von Bruderhähnen - Realität oder Fiktion? 40. LAFF-Tagung Fleisch + Feinkost, Lemgo.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6182
Müller, U., & Wilhelm, P. (2017). Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material. 2nd East African Conference on Food Science and Technology, Kigali/ Rwanda.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6183
Müller, U., Rossmann, S., Merck, C., & Schneider, J. (2017). Direct Homogenization of Beverage Emuslions with the innovative Counterflow Injection Process. Presented at the 2nd East African Conference on Food Science and Technology, Kigali/ Rwanda.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6184
Müller, U. (2017). Entkeimung von Kräutern und Gewürzen – eine Übersicht über aktuelle Verfahren. Presented at the GDL-Symposium Technologie der Kräuter und Gewürze IV, Fulda.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2885
Kutz, G. (2017). Zur Galenik topischer Lichtschutzmittel Haut. Haut, XXVVIII(6), 324–329.
ELSA
2017 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2920
Hernández Rodriguez, T., Kern, S., Platas Barradas, O., Pörtner, R., & Frahm, B. (2017). Produktion von Biopharmazeutika – Ein MATLAB©-Tool zur Simulation und Optimierung von Zellvermehrungsverfahren. Presented at the 3. Lippischer Automatisierungstreff der Produktions- und Werkstofftechnik (LAT/PWT), Lemgo, Germany.
ELSA
2017 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2921
Pörtner, R., Möller, J., Hernández Rodriguez, T., Frahm, B., & Hass, V. C. (2017). Model-assisted design and optimization of biotechnological processes. Presented at the DECHEMA Himmelfahrtstagung “Models for Developing and Optimising Biotech Production, Neu-Ulm, Germany.
ELSA
2017 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2950
Hernández Rodriguez, T., Koopmann, K. S., Klaes, J., Kern, S., Platas Barradas, O., Pörtner, R., & Frahm, B. (2017). Produktion von Biopharmazeutika – Ein MATLAB©-Tool zur Simulation und Optimierung von Zellvermehrungsverfahren. Presented at the MATLAB EXPO, Track “Optimierungsaufgaben in der Praxis,” Munic, Germany.
ELSA
2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2994
Hernández Rodriguez, T., Koopmann, K. S., Pörtner, R., & Frahm, B. (2017). Influence of parameter accuracies in cell culture seed train simulations. Presented at the BioProcessingDays 2017, Recklinghausen, Germany.
ELSA
2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2995
Hernández Rodriguez, T., Krull, S., Hass, V. C., Möller, J., Pörtner, R., & Frahm, B. (2017). Model-based cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization. Presented at the 25th Meeting of the European Society for Animal Cell Technology (ESACT): Cell technologies for innovative therapies, Lausanne, Switzerland.
ELSA
2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2996
Hernández Rodriguez, T., Krull, S., Hass, V. C., Pörtner, R., & Frahm, B. (2017). Model-based cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization. Presented at the DECHEMA Himmelfahrtstagung “Models for Developing and Optimising Biotech Production,” Neu-Ulm, Germany.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3326
Kutz, G. (2017). Überwachung von Schmelz- und Feuchtgranulationsprozessen in Intensivmischern mit Hilfe der Parsum-Sonde. 20 Jahre Parsum auf der POWTECH 2017, Nürnberg.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3329
Kutz, G. (2017). Galenik von aktuellen topischen Lichtschutzmitteln. Teil 11: Symposium der GD Task Force „Licht.Hautkrebs.Prävention“: Prävention von hellem Hautkrebs im privaten und im beruflichen Bereich. 21. Jahrestagung der GD, München.
ELSA
| Dateien verfügbar
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
Rossmann, S., Wolff, V., Müller, U., & Schneider, J. (2017). Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen. ProcessNet-Jahrestagung Lebensmittelverfahrenstechnik, Bruchsal.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
Broeker, T., Hoffarth, M., Oppermann, L., Wolff, V., Neubauer, P. R., & Schneider, J. (2017). Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor. BrewingScience, 70(3–4), 74–84.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578
Rossmann, S., Wolff, V., Müller, U., & Schneider, J. (2017). Comparative study of accelerated shelf-life tests on physical ageing of beverages containing weighted flavor emulsions. 36th EBC Congress, Ljubljan (Slovenia.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579
Schneider, J., Hoffarth, M., & Broeker, T. (2017). Wet oxidation of spent grains from breweries for the production of fermentable sugars. 36th EBC Congress, Ljubljana (Slovenia).
ELSA