Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
Müller U, Wilhelm P. Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material. Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności; 2018. (Proceedings of the 8th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain).
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske R, Müller U, Kohlus R. Comparision of the static and dyynamic freeze-drying by means of modelling. In 2018.
ELSA
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez T, Krull S, Hass VC, Möller J, Pörtner R, Frahm B. Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization. Vol. 112, BMC Proceedings. BioMed Central; 2018.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz G, Repka M, Thipsay P. Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules. In 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz G, Daniels R, Kamke D. Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size. In 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz G, Schlebach S, Kamke D. Fluid bed drying – Characterization by DoE. In 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner R, Möller J, Frahm B, Hass VC. Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller J, Kuchemüller KB, Freiberger F, Levermann P, Hernández Rodriguez T, Frahm B, et al. Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez T, Möller J, Kuchemüller KB, Freiberger F, Levermann P, Hass VC, et al. Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses. 2018.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte T, Hölscher M, Upmann M, Zapp J. Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich. Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 2017;113(1):17–21.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann M. Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung? In 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann M, Lautenschläger R. Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse? In 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte T, Hölscher M, Upmann M, Zapp J. Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte. In 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher M, Nolte T, Zapp J, Stiebing A, Lautenschläger R, Upmann M. Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen. In 2017.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
Weyland G, Upmann M. Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. Fleischwirtschaft. 2017;97(7):60–4.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
Weyland G, Upmann M. Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. Fleischwirtschaft. 2017;97(8):44–50.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
Fencher T, Upmann M. Digitale Knochenpartikelanalyse. In 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
Fencher T, Röser A, Upmann M. Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. . In 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
Upmann M, Langen M. Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse und Produkte. In 2017.
ELSA