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1132 Publikationen


2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
U. Müller and P. Wilhelm, “Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material.” Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Wrocław, 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
R. Pliske, U. Müller, and R. Kohlus, “Comparision of the static and dyynamic freeze-drying by means of modelling,” presented at the 8th International Conference on „Quality and Safety in Food Production Chain“ , Wroclaw/Poland, 2018.
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2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
T. Hernández Rodriguez, S. Krull, V. C. Hass, J. Möller, R. Pörtner, and B. Frahm, Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization, vol. 112. BioMed Central, 2018, p. P175.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
G. Kutz, M. Repka, and P. Thipsay, “Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules,” presented at the 11th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and  Pharmaceutical Technology, Granada (Spanien), 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
G. Kutz, R. Daniels, and D. Kamke, “Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size,” presented at the 11th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and  Pharmaceutical Technology, Granada (Spanien), 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
G. Kutz, S. Schlebach, and D. Kamke, “Fluid bed drying – Characterization by DoE,” presented at the 11th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and  Pharmaceutical Technology, Granada (Spanien), 2018.
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2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
R. Pörtner, J. Möller, B. Frahm, and V. C. Hass, Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes. 2018.
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2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
J. Möller et al., Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies. 2018.
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2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
T. Hernández Rodriguez et al., Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses. 2018.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
B. Deffner, S. Jimaja, A. Kröger-Brinkmann, and A. D. Schlüter, “Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes,” Macromolecular Chemistry and Physics, 2017.
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
T. Nolte, M. Hölscher, M. Upmann, and J. Zapp, “Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich,” Deutsche Lebensmittel-Rundschau, vol. 113, no. 1, pp. 17–21, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
M. Upmann, “Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung?,” presented at the Winterseminar Verein Tiere im Dorf e.V., Schwelentrup, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
M. Upmann and R. Lautenschläger, “Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse?,” presented at the Verbraucherzentrale Nordrhein-Westfalen. Fachgespräch "Das Töten männlicher Eintragsküken vermeiden - Möglichkeiten für Verbraucher, Produktion und Handel, Düsseldorf, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
T. Nolte, M. Hölscher, M. Upmann, and J. Zapp, “Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte,” presented at the DLG-Forum kompakt: Fleischtechnologie – Technologie der Eberfleischverarbeitung, Bad Salzuflen, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
M. Hölscher, T. Nolte, J. Zapp, A. Stiebing, R. Lautenschläger, and M. Upmann, “Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen,” presented at the DLG-Forum kompakt: Fleischtechnologie – Technologie der Eberfleischverarbeitung, Bad Salzuflen, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost,” Fleischwirtschaft, vol. 97, no. 7, pp. 60–64, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost,” Fleischwirtschaft, vol. 97, no. 8, pp. 44–50, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
T. Fencher and M. Upmann, “Digitale Knochenpartikelanalyse,” presented at the 58. Arbeitstagung des  Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
T. Fencher, A. Röser, and M. Upmann, “Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. ,” presented at the 58. Arbeitstagung des  Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
M. Upmann and M. Langen, “Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse und Produkte,” presented at the VDF-BvdF Jahrestagung, Berlin, 2017.
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