Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
Müller, Ulrich ; Wilhelm, Patrick: Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material. In: , Proceedings of the 8th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain. Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (2018)
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske, Roland ; Müller, Ulrich ; Kohlus, R.: Comparision of the static and dyynamic freeze-drying by means of modelling. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez, Tanja ; Krull, Susan ; Hass, Volker C. ; Möller, Johannes ; Pörtner, Ralf ; Frahm, Björn: Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization. Bd. 112 : BioMed Central, 2018
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz, Gerd ; Repka, M. ; Thipsay, P.: Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz, Gerd ; Daniels, R. ; Kamke, Dominic: Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz, Gerd ; Schlebach, Simon ; Kamke, Dominic: Fluid bed drying – Characterization by DoE. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R. ; Möller, J. ; Frahm, Björn ; Hass, V. C.: Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Freiberger, F. ; Levermann, P. ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Frahm, Björn ; Hass, V. C. ; Pörtner, R.: Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja ; Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Freiberger, F. ; Levermann, P. ; Hass, V. C. ; Frahm, Björn ; Pörtner, R.: Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses, 2018
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner, Bernd ; Jimaja, Sètuhn ; Kröger-Brinkmann, Anja ; Schlüter, A. Dieter: Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes. In: Macromolecular Chemistry and Physics (2017)
ELSA
| DOI
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte, T. ; Hölscher, Maike ; Upmann, Matthias ; Zapp, Jürgen: Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich. In: Deutsche Lebensmittel-Rundschau Bd. 113 (2017), Nr. 1, S. 17–21
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann, Matthias: Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung? In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann, Matthias ; Lautenschläger, Ralf: Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse? In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte, T. ; Hölscher, Maike ; Upmann, Matthias ; Zapp, Jürgen: Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte. In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher, Maike ; Nolte, T. ; Zapp, Jürgen ; Stiebing, Achim ; Lautenschläger, Ralf ; Upmann, Matthias: Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen. In: , 2017
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
Weyland, Gerd ; Upmann, Matthias: Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. In: Fleischwirtschaft Bd. 97 (2017), Nr. 7, S. 60–64
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
Weyland, Gerd ; Upmann, Matthias: Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. In: Fleischwirtschaft Bd. 97 (2017), Nr. 8, S. 44–50
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
Fencher, T. ; Upmann, Matthias: Digitale Knochenpartikelanalyse. In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
Fencher, T. ; Röser, Anja ; Upmann, Matthias: Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. . In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
Upmann, Matthias ; Langen, M.: Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse und Produkte. In: , 2017
ELSA