Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
Müller, Ulrich und Patrick Wilhelm. 2018. Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material. Proceedings of the 8th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain. Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske, Roland, Ulrich Müller und R. Kohlus. 2018. Comparision of the static and dyynamic freeze-drying by means of modelling. In: .
ELSA
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez, Tanja, Susan Krull, Volker C. Hass, Johannes Möller, Ralf Pörtner und Björn Frahm. 2018. Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization. BMC Proceedings. Bd. 112. BioMed Central. doi:10.1186/s12919-018-0097-x, .
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz, Gerd, M. Repka und P. Thipsay. 2018. Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules. In: .
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz, Gerd, R. Daniels und Dominic Kamke. 2018. Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size. In: .
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz, Gerd, Simon Schlebach und Dominic Kamke. 2018. Fluid bed drying – Characterization by DoE. In: .
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R., J. Möller, Björn Frahm und V. C. Hass. 2018. Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J., K. B. Kuchemüller, F. Freiberger, P. Levermann, Tanja Hernández Rodriguez, Björn Frahm, V. C. Hass und R. Pörtner. 2018. Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja, J. Möller, K. B. Kuchemüller, F. Freiberger, P. Levermann, V. C. Hass, Björn Frahm und R. Pörtner. 2018. Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner, Bernd, Sètuhn Jimaja, Anja Kröger-Brinkmann und A. Dieter Schlüter. 2017. Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes. Macromolecular Chemistry and Physics. doi:10.1002/macp.201600561, .
ELSA
| DOI
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte, T., Maike Hölscher, Matthias Upmann und Jürgen Zapp. 2017. Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich. Deutsche Lebensmittel-Rundschau 113, Nr. 1: 17–21.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann, Matthias. 2017. Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung? In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann, Matthias und Ralf Lautenschläger. 2017. Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse? In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte, T., Maike Hölscher, Matthias Upmann und Jürgen Zapp. 2017. Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher, Maike, T. Nolte, Jürgen Zapp, Achim Stiebing, Ralf Lautenschläger und Matthias Upmann. 2017. Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen. In: .
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
Weyland, Gerd und Matthias Upmann. 2017. Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. Fleischwirtschaft 97, Nr. 7: 60–64.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
Weyland, Gerd und Matthias Upmann. 2017. Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. Fleischwirtschaft 97, Nr. 8: 44–50.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
Fencher, T. und Matthias Upmann. 2017. Digitale Knochenpartikelanalyse. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
Fencher, T., Anja Röser und Matthias Upmann. 2017. Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. . In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
Upmann, Matthias und M. Langen. 2017. Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse und Produkte. In: .
ELSA