Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1132 Publikationen


2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
Müller, Ulrich, and Patrick Wilhelm. “Mechanical Steam Treatment (MSD) of Plant Material.” Proceedings of the 8th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain. Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, 2018.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske, Roland, Ulrich Müller, and R. Kohlus. “Comparision of the Static and Dyynamic Freeze-Drying by Means of Modelling,” 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez, Tanja, Susan Krull, Volker C. Hass, Johannes Möller, Ralf Pörtner, and Björn Frahm. Model-Assisted Cell Culture Control – Unstructured, Unsegregated Models as a Key Element for Adaptive Seed Train and Fed-Batch Optimization. BMC Proceedings. Vol. 112. BioMed Central, 2018. https://doi.org/10.1186/s12919-018-0097-x.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz, Gerd, M. Repka, and P. Thipsay. “Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation Coupled with in-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Granules,” 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz, Gerd, R. Daniels, and Dominic Kamke. “Real Time Control of Melt Granulation Processes by Inline Measurement of Particle Size,” 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz, Gerd, Simon Schlebach, and Dominic Kamke. “Fluid Bed Drying – Characterization by DoE,” 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R., J. Möller, Björn Frahm, and V. C. Hass. Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J., K. B. Kuchemüller, F. Freiberger, P. Levermann, Tanja Hernández Rodriguez, Björn Frahm, V. C. Hass, and R. Pörtner. Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies, 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja, J. Möller, K. B. Kuchemüller, F. Freiberger, P. Levermann, V. C. Hass, Björn Frahm, and R. Pörtner. Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses, 2018.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner, Bernd, Sètuhn Jimaja, Anja Kröger-Brinkmann, and A. Dieter Schlüter. “Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-Phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes.” Macromolecular Chemistry and Physics, 2017. https://doi.org/10.1002/macp.201600561.
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte, T., Maike Hölscher, Matthias Upmann, and Jürgen Zapp. “Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich.” Deutsche Lebensmittel-Rundschau 113, no. 1 (2017): 17–21.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann, Matthias. “Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung?,” 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann, Matthias, and Ralf Lautenschläger. “Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse?,” 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte, T., Maike Hölscher, Matthias Upmann, and Jürgen Zapp. “Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte,” 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher, Maike, T. Nolte, Jürgen Zapp, Achim Stiebing, Ralf Lautenschläger, and Matthias Upmann. “Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen,” 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
Weyland, Gerd, and Matthias Upmann. “Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost.” Fleischwirtschaft 97, no. 7 (2017): 60–64.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
Weyland, Gerd, and Matthias Upmann. “Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost.” Fleischwirtschaft 97, no. 8 (2017): 44–50.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
Fencher, T., and Matthias Upmann. “Digitale Knochenpartikelanalyse,” 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
Fencher, T., Anja Röser, and Matthias Upmann. “Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. ,” 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
Upmann, Matthias, and M. Langen. “Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse Und Produkte,” 2017.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (en)

Export / Einbettung