Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
Müller U and Wilhelm P (2018) Mechanical Steam Treatment (MSD) of Plant Material.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske R, Müller U and Kohlus R (2018) Comparision of the Static and Dyynamic Freeze-Drying by Means of Modelling.
ELSA
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez T et al. (2018) Model-Assisted Cell Culture Control – Unstructured, Unsegregated Models as a Key Element for Adaptive Seed Train and Fed-Batch Optimization. BioMed Central.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz G, Repka M and Thipsay P (2018) Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation Coupled with in-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Granules.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz G, Daniels R and Kamke D (2018) Real Time Control of Melt Granulation Processes by Inline Measurement of Particle Size.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz G, Schlebach S and Kamke D (2018) Fluid Bed Drying – Characterization by DoE.
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner R et al. (2018) Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes. .
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller J et al. (2018) Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies. .
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez T et al. (2018) Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses. .
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte T et al. (2017) Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich. Deutsche Lebensmittel-Rundschau 113, 17–21.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann M (2017) Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung?
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann M and Lautenschläger R (2017) Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse?
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte T et al. (2017) Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher M et al. (2017) Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
Weyland G and Upmann M (2017) Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. Fleischwirtschaft 97, 60–64.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
Weyland G and Upmann M (2017) Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost. Fleischwirtschaft 97, 44–50.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
Fencher T and Upmann M (2017) Digitale Knochenpartikelanalyse.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
Fencher T, Röser A and Upmann M (2017) Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
Upmann M and Langen M (2017) Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse Und Produkte.
ELSA