Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1132 Publikationen
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2664
M. Upmann, R. Lautenschläger, LAFF e.V. – fördert Wissenserwerb und Wissenstransfer, Der Lebensmittelkontrolleur. 3 (2019) 10–11.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2666
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil, Fleischwirtschaft. 99 (2019) 42–45.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2667
M. Upmann, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 2. Teil, Fleischwirtschaft. 99 (2019) 60–62.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2668
M. Upmann, Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen. , in: 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6159
U. Müller, A. Blome, A. Meyer, Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen, in: 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2956
J. Möller, J. Müller, T. Hernández Rodriguez, K.B. Kuchemüller, L. Arndt, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Workflow for model-assisted design and scale-up of biopharmaceutical production processes, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2957
J. Möller, K.B. Kuchemüller, A. Moser, V.C. Hass, T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Experiments, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2958
G.A. Ifrim, M. Titica, S. Deppe, B. Frahm, M. Barbu, S. Caraman, Novel control strategy for microalgae in photobioreactor, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3000
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3001
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3002
J. Möller, K.B. Kuchemüller, T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, G.A. Ifrim, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3003
S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, M. Tölle, F. Kuhfuß, J. Möller, K.B. Kuchemüller, R. Pörtner, A. Moser, V.C. Hass, G.A. Ifrim, B. Frahm, Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3004
G.A. Ifrim, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, B. Frahm, Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3005
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3006
G.A. Ifrim, M. Titica, S. Deppe, B. Frahm, M. Barbu, S. Caraman, Multivariable control strategy for the photosynthetic cultures of microalgae, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5430
M. Upmann, B. Beneke, T. Fechner, Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5431
M. Upmann, A. Röser, Kochpökelerzeugnisse, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5432
M. Upmann, B. Beneke, Gewürze und Kräuter, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5433
M. Upmann, T. Fechner, A. Kneissler, Knochengewebe, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, n.d.
ELSA