Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1132 Publikationen


2022 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 10193
Hernández Rodriguez, Tanja u. a.: Designing robust biotechnological processes regarding variabilities using multi-objective optimization applied to a biopharmaceutical seed train design, in: Pörtner, Ralf/Möller, Johannes (Hgg.): Bioprocess Systems Engineering Applications in Pharmaceutical Manufacturing, Band special issue, Basel 2022 (Processes : open access journal),  S. 21–48.
ELSA | DOI
 

2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10195
Blome, André u. a.: Process optimisation in the field of wheat dough processing using real-time recording of quality-relevant characteristics in raw materials, intermediates and final products, o. O. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10196
Blome, André u. a.: Process optimisation in the field of wheat dough processing using real-time recording of quality-relevant characteristics in raw materials, intermediates and final products, o. O. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10197
Hernández Rodriguez, Tanja u. a.: Model assisted Design Strategies for Bioprocesses – Advanced statistical methods in industrial upstream cell culture, o. O. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10198
Hernández Rodriguez, Tanja u. a.: A systematic, model-based approach for decision making in upstream development – Considerations regarding clone selection and cell expansion, o. O. u. J. .
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10199 | OA
Müller, Carolin u. a.: Microbial spoilage in vegan foods, o. O. 2022.
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11377
Hernández Rodriguez, Tanja u. a.: Designing Robust Biotechnological Processes Regarding Variabilities Using Multi-Objective Optimization Applied to a Biopharmaceutical Seed Train Design, in: Processes 10 (2022), H. 5.
ELSA | DOI
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch, Linda/Trilling-Haasler, Marc/Schneider, Jan: Recyclate Transparency, o. O. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12006
Jäger, Alina/Wilhelm, Patrick/Müller, Ulrich: Vergleich der Behandlungen von trockenem und erntefrischem Oregano mittels Mechanischer Sattdampfentkeimung, o. O. 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12833
Goffart, Jean-Pierre u. a.: Potato Production in Northwestern Europe (Germany, France, the Netherlands, United Kingdom, Belgium): Characteristics, Issues, Challenges and Opportunities, in:   Potato research : journal of the European Association for Potato Research 65 (2022), H. 3,  S. 503–547.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12805
Dirkes, Rabea/Neubauer, Pia Rebecca/Rabenhorst, Jürgen: Pressed sap from oil palm (<scp>Elaeis guineensis</scp>) trunks: a revolutionary growth medium for the biotechnological industry?, in: Biofuels, Bioproducts and Biorefining 15 (2021), H. 3,  S. 931–944.
ELSA | DOI | WoS
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
Conradi, Florian: Real time quality controlled mashing – a successful approach using inline near infrared spectroscopy and advanced data analysis, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel/Neumaier, Michael: Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood , in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
 

2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
Conradi, Florian: Rezyklaterkennung in PET-­Preforms, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel/Wisser, Stephanie: Datenanalyse und autonome Prognostik zur Verbesserung der  Transparenz und Sicherheit von Lebensmitteln, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel u. a.: Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6926
Upmann, Matthias/Weyland, Gerd (2021): Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 4. Teil, in: Fleischwirtschaft 100 (12), S. 52–57.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6927
Upmann, Matthias/Weyland, Gerd (2021): Was ist erlaubt, was verboten? 16. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost – 3. Teil, in: Fleischwirtschaft 100 (11), S. 48–50.
ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7095
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, Jan: Einsatzmöglichkeiten von Allulose zur Kalorienreduktion in Biermischgetränken, in: Behr´s Verlag GmbH (Hg.): Behr´s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2022, Hamburg 12021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7927
Hernández Rodriguez, Tanja/Frahm, Björn: Model-based methods in bioprocess technology - Bioprocess modeling, simulation and prediction, o. O. 2021.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Universität Freiburg

Export / Einbettung