7 Publikationen

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[7]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo, S., Fischer, S. V., Masztalerz, K., Lech, K., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International Journal of Food Science & Technology. https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[6]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, S. (2024). Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
ELSA
 
[5]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, S., Trültzsch, S., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
ELSA
 
[4]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, S., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
ELSA
 
[3]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, D., Struck, S., & Rohm, H. (2024). A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate. 3rd NIZO Plant Protein Functionality Conference, Apeldoorn, NL.
ELSA
 
[2]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, S. (2024). Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen. UFOP Pflanzenprotein Symposium 2024, Berlin.
ELSA | Download (ext.)
 
[1]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, S. M., Trültzsch, S., Struck, S., & Rohm, H. (2024). Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties.   LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), 214, Article 117148. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148
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Struck, S. (2024). Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
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Morejón Caraballo, S., Trültzsch, S., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
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Morejón Caraballo, S., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
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Sert Tuncer, D., Struck, S., & Rohm, H. (2024). A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate. 3rd NIZO Plant Protein Functionality Conference, Apeldoorn, NL.
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Caraballo, S. M., Trültzsch, S., Struck, S., & Rohm, H. (2024). Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties.   LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), 214, Article 117148. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148
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