4 Publikationen
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, F., Pinkal, K., Conradi, F., Wefing, P., Schneider, J., & Niggemann, O. (2019). Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. IEEE-ICIT Feb 2019, Melbourne, Australia.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, F., Wefing, P., Zhang, F., & Schneider, J. (2019). Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung (Vol. 73, Issue S1, pp. S103–S103). WILEY‐VCH. https://doi.org/10.1002/lemi.201951103
ELSA
| DOI
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P., Wefing, P., Pinkal, K., Zhang, F., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. 13th Trends in Brewing 2018, Gent.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P., Wefing, P., Pinkal, K., Zhang, F., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. 47. Deutscher Lebensmittelchemikertag 2018, Berlin.
ELSA
4 Publikationen
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, F., Pinkal, K., Conradi, F., Wefing, P., Schneider, J., & Niggemann, O. (2019). Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. IEEE-ICIT Feb 2019, Melbourne, Australia.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, F., Wefing, P., Zhang, F., & Schneider, J. (2019). Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung (Vol. 73, Issue S1, pp. S103–S103). WILEY‐VCH. https://doi.org/10.1002/lemi.201951103
ELSA
| DOI
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P., Wefing, P., Pinkal, K., Zhang, F., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. 13th Trends in Brewing 2018, Gent.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P., Wefing, P., Pinkal, K., Zhang, F., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. 47. Deutscher Lebensmittelchemikertag 2018, Berlin.
ELSA